text.skipToContent text.skipToNavigation

 

Hej och grattis till vinsten av Årets Pizzeria 2017!* Hur känns det och varför tror du att just ni har vunnit?
Tack! Det känns helt okej, jag är jätteglad! Det är inte lätt att vinna och vi har satsat mycket på att bli Årets Pizzeria. Vi har haft många nöjda kunder, använder alltid varor med bra kvalitet och vi har bra personal. Sådana saker är viktiga!
 
Hur länge har Venedig Pizzeria funnits? Hur kommer det sig att ni hamnade i Borlänge?
I maj har vi haft öppet i 3 år. Tidigare var jag med och drev en pizzeria i Hedemora. Efter det kom jag till Borlänge och hjälpte Haga Pizzeria ett tag, sedan köpte jag Venedig när tidigare ägaren skulle flytta till Uppsala.
 
Vi rustade upp hela stället med nya stolar, maskiner, frysrum och mycket mer. Vi köpte nya bestick och importerade tallrikar av trä från Turkiet. Många kunder kommer hit, testar maten och kommer tillbaka. De är supernöjda!
 
Kommer du från Borlänge?
Jag kommer ursprungligen från Syrien, men sedan jag kom till Sverige har jag bott i Borlänge.
venedig_redaktionell.jpg

 

Och när började ni handla på Axfood Snabbgross?
Vi har handlat på Axfood Snabbgross sedan vi öppnade. Handlar alltid mina färska varor där och annat. De har bra priser på Superdagen, det är den bästa dagen! Vi handlar upp mycket frityrolja så man har sen.
 
Brukar ni handla i e-handel eller kommer ni oftast till butiken?
Vi handlar alltid i butik. Det är en mycket bra butik och personalen är trevlig.
 
Vilken är er bästsäljare och vad skulle ni själva rekommendera?
Borlänge special, den har oxfilé och färska varor på! Vi säljer mycket av alla pizzor i menyn men det är Borlänge special jag rekommenderar! Kunderna väljer den direkt när jag rekommenderar den och tycker den är jättegod.
 
Vad är det mest annorlunda ni har på menyn?
Jacky´s special. Den är lite stark och har bacon, kebabkött, ägg och salami på.

 

venedig pizzeria

 

Vad är det bästa med att driva en pizzeria i just Borlänge?
Att få jobba från hjärtat och ge extra kärlek genom att fixa bra mat. Många blir trötta på det, men jag har jobbat med det i 7-8 år och jag tycker bara bättre och bättre om det. Mer och mer kärlek!
 
Hur många pizzor har ni sålt den dagen ni sålde mest? Kan det vara på nyårsdagen?
Nyårsdagen är en stor dag. Då säljer vi mer än 500 pizzor. Vi säljer också mycket helgen efter löning, helglön kallar vi den. Då blir det mycket att göra! När barnbidraget kommer blir det bara familjepizzor.