text.skipToContent text.skipToNavigation
2018-11-05
PRESSMEDDELANDE: Axfood Snabbgross och Onlinepizza/Delivery Hero i nytt samarbete
PRESSMEDDELANDE: Axfood Snabbgross och Onlinepizza/Delivery Hero i nytt samarbete

Axfood Snabbgross AB och Delivery Hero Sweden AB har ingått ett avtal som förenklar för Onlinepizzas kunder att ta del av erbjudanden och i genomförandet av råvaruinköp, i Axfood Snabbgross samtliga 24 butiker runt om i Sverige.

Axfood Snabbgross AB är Sveriges ledande grossist för restaurang, café, fast food och övrig företagsmarknad.

Delivery Hero Sweden AB driver bland annat restaurangtjänsten Onlinepizza, Sveriges största matleveranstjänst.

Det är två stora aktörer som riktar sig till samma kundsegment.

– Det känns riktigt bra att ha fått till detta samarbetsavtal med en stor aktör som Onlinepizza, Sveriges största matleveranstjänst. Vi arbetar för prisvärd, bra och hållbar mat och med samarbetet kan vi stärka detta erbjudande, tillsammans med våra gemensamma kunder, samtidigt som det ger oss möjligheten att nå ut till nya kunder, säger Per Engström, marknadschef på Axfood Snabbgross.

Philip Eide, marknadschef på Delivery Hero Nordics, är också nöjd.
– Vi ser fram emot att inleda ett samarbete med Axfood Snabbgross. Samarbetet stärker vårt erbjudande till restauranger på nationell nivå. Det ger oss möjligheten att hjälpa våra restaurangpartners att växa hållbart på vår plattform och i deras dagliga verksamhet.

För ytterligare information kontakta:
Axfoods pressavdelning, telefon 0702-89 89 83.
Per Engström, marknadschef Axfood Snabbgross, telefon 073-8073395

2018-09-05
Juicy vegan burger är här!

Från och med vecka 38 säljs den växtbaserade burgaren för köttälskare på Axfood Snabbgross. För dig som vill hänga med i den vegetariska trenden är detta ett måste på menyn. Burgaren är en innovation från Urban Deli och garant och det speciella är att den har en köttig textur och "blöder" av rödbetssaft när du skär i den. Den är sojafri och hundra procent växtbaserad, perfekt för den som gillar kött men som vill minska sin köttkonsumtion!

 

Här kan du läsa mer om Juicy Vegan Burger!

2018-08-15
Så stöttar vi Sveriges lantbrukare
Så stöttar vi Sveriges lantbrukare

För att stötta Sveriges nötköttsproducenter i rådande kris arbetar Axfood Snabbgross tillsammans med våra leverantörer för att hitta lösningar på kort och lång sikt. På kort sikt förlänger och även adderar vi kampanjer av svenskt nötkött. På lång sikt samarbetar vi med våra leverantörer för att marknadsföra svenskt kött och hantera överskott när det finns tillgängligt.

Här finner du ett urval ur vårt sortiment av svenskt kött och fågel.

2018-06-11
Snart kör vi extra långa öppettider i Karlshamn, Varberg och Visby!
Snart kör vi extra långa öppettider i Karlshamn, Varberg och Visby!

Från och med måndagen den 18 juni kör vi extra långa öppettider i våra butiker i Karlshamn, Varberg och Visby. Detta för att vara extra tillgängliga för er kunder som driver verksamhet kring dessa orter under sommaren. De utökade öppettider innebär att butikerna kommer ha öppet längre under dagarna och även öppet på söndagar! 

 

Nedan ser ni butikernas sommaröppettider som gäller under veckorna 25-32:

 

Karlshamn

Vardagar kl 07-18

Lördag kl 08-14

Söndag kl 08-12

 

Varberg

Vardagar kl 07-18

Lördag kl 08-12

Söndag kl 08-12

 

Visby

Vardagar kl 07-18

Lördag kl 07-16

Söndag kl 08-14

 

Varmt välkommen och trevlig sommar! 

2018-03-26
Snabbgross leverarar nu till Skellefteå!

Från april kommer vi kunna köra din e-handelsorder till centala Skellefteå!
Varje torsdag kör vi en rutt där vi även levererar till bland annat Robertsfors och Bureå.

Handlar du för minst 7000 kr ingår fri frakt!

2018-03-14
Välkommen till vår nya hemsida!

Som du kanske märker har vår hemsida fått ett rejält ansiktslyft! Detta är ett resultat av ett gediget arbete som började redan för ett par år sedan. Allt för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig som kund att hitta det du behöver. Vår e-handelssida fick sin makeover redan förra året, men den 14 mars började vi arbetet med att föra över allt innehåll som sedan dess legat kvar på vår gamla hemsida. Nu har du alltså allt, e-handel, butiksinformation, kampanjblad, nyhetssidor och mycket mer, samlat på ett och samma ställe, det nya snabbgross.se!

Från och med 21 mars kommer vi börja arbetet med att släcka ned vår gamla hemsida. Det betyder att du kommer bli omdirigerad till den nya sidan om du går in på någon länk som hör till den gamla. All information som du tidigare hittat på vår gamla hemsida kommer du sålunda att finna på vår nya med samma URL:er/länkar.

Varmt välkommen till nya snabbgross.se!
 

  • 1(current)
  • 2
Kolla in vårt sortiment för dryck
Läs om vårt hållbarhetsarbete