text.skipToContent text.skipToNavigation

2022-09-29
Idag är det den internationella matsvinnsdagen!
Idag är det den internationella matsvinnsdagen!

Som en åtgärd för att minska matsvinnet tog FN fram initiativet Internationella matsvinnsdagen som är den 29 september varje år, världen över. 

Att jobba med att minska matsvinnet på daglig basis är viktigt för klimatet men även utifrån ett socialt och ekonomiskt perspektiv.  Vi vill uppmana våra kunder att belysa ämnet även i din restaurangverksamhet och fortsätta arbeta mot minskat svinn. 

Därför har vi tagit fram en checklista med syfte att enklare identifitera och kartlägga var svinn uppstår inom restaurangverskamheter. Listan hittar du här: bit.ly/3BFHPsD

2022-09-18
Vi kommer till Fastfood & Café & Restaurant EXPO Göteborg

Den 21-22 september kommer Snabbgross att vara på Fastfood & Café & Restaurant Expo i Göteborg på Prioritet Serkneke Arena. Du hittar hos på monter F:24, där du kan prata med eller få få hjälp av vår härliga personal och butiksmedarbetare. 

Mässan är endast öppen för branschfolk och det är gratis att besöka mässan.

Vi hoppas få se er någon av dagarna och om det skulle vara så att ni inte kan besöka oss under mässan i Göteborg så har ni möjlghet att träffa oss när vi ställer ut senare i Malmö 19–20 oktober! 

2022-06-08
Idag invigs Snabbgross Varbergs nya butik!

Nu öppnar Snabbgross Varberg äntligen upp i nya och dubbelt så stora lokaler - missa inte invigningen mellan 8-12 juni!

Från och med idag, 8 juni, kan man besöka Snabbgross Varbergs nya butik på Birger Svenssons väg 6. Butiken ligger granne med Varbergs tidigare lokaler och får nu en butiksyta på hela 1677 kvm. Under invigningsdagarna 8-12 juni välkomnas alla Varbergs restauranger och caféer till en modern och välfylld butik med extra vassa erbjudanden och smakprover från leverantörer.

Läs mer om Vargbergs invigningserbjudanden här.

2022-05-23
Gastrino Foodtruck är ute på turné
Gastrino_foodtruck_BBM.png

Idag rullar Gastrino Foodtruck ut på turné, första stopp Snabbgross Uppsala!

Mellan 23 maj - 14 juni kommer Gastrinos foodtruck att åka till ett urval av våra butiker för att bjuda på härliga smakprover lagade med Gastrino-produkter. Ta del av turnéschemat här för att se vilka orter vi kommer besöka. Hoppas vi ses på vägen!

2022-05-17
Snabbgross Club lanserar ny reklamkampanj: ”Stora fester. Stora förpackningar.”
Snabbgross Club lanserar ny reklamkampanj: ”Stora fester. Stora förpackningar.”

Hos Snabbgross Club finns det alltid tillfällen att fira. Oavsett om det är födelsedagsfester, studentexamen, släktmiddagar eller det perfekta vädret för att grilla, så har Snabbgross Club allt som behövs.

Det är huvudbudskapet i Snabbgross Clubs nya reklamkampanj som den närmaste månaden kommer att synas på flera platser i Stockholm, Södertälje och Skövde. I en tid när Corona-restriktioner har släppt och de stora tillfällena att fira med släkt och vänner närmar sig, vill vi öka kännedom om Snabbgross Club och vårt medlemsprogram för privatpersoner. Som medlem i Snabbgross Club får privatpersoner tillgång till att handla ett grossistsortiment för restauranger och caféer som tidigare endast varit förunnat restauranger.

Snabbgross Club vänder sig till både restaurang- och privatkunder som är välkomna att handla i butikerna som erbjuder stora och unika förpackningar till låga priser. Konceptet finns idag i Enebyängen i Stockholm samt Weda i Södertälje. Den 2 juni invigs den tredje Snabbgross Club butiken i Stallsikens handelsområde Skövde, som därmed också blir den 29:e butiken i Snabbgross-kedjan. Övriga Snabbgross butiker, som finns över hela landet, vänder sig endast till företagskunder. Ambitionen är att över tid kunna öppna upp fler Snabbgross Club i landet så att fler privatpersoner ska få möjlighet att ta del av de förmånliga erbjudandena.

Vill du bli medlem i Snabbgross Club? Du kan enkelt registrera dig på hemsidan - läs mer här 

2022-05-16
Nu ställer vi ut på mässa igen!

Den 24–25 maj kommer Snabbgross att vara på Fastfood & Café & Restaurant Expo på Kistamässan. Du hittar hos på monter D:01, där du kan prata med eller få få hjälp av vår härliga personal och butiksmedarbetare. 

Mässan är endast öppen för branschfolk och det är gratis att besöka mässan.

Vi hoppas få se er någon av dagarna och om det skulle vara så att ni inte kan besöka oss under mässan i Stockholm så har ni möjlghet att träffa oss när vi ställer ut senare i Göteborg 21–22 september och Malmö 19–20 oktober! 

  • 1(current)
  • 2
  • 3
Dryckessortiment

Spana in vårt breda sortiment för dryck!

Hållbarhetsarbete

Vi arbetar med hållbarhet för att värna om miljön och våra resurser.