text.skipToContent text.skipToNavigation

2022-05-17
Snabbgross Club lanserar ny reklamkampanj: ”Stora fester. Stora förpackningar.”
Snabbgross Club lanserar ny reklamkampanj: ”Stora fester. Stora förpackningar.”

Hos Snabbgross Club finns det alltid tillfällen att fira. Oavsett om det är födelsedagsfester, studentexamen, släktmiddagar eller det perfekta vädret för att grilla, så har Snabbgross Club allt som behövs.

Det är huvudbudskapet i Snabbgross Clubs nya reklamkampanj som den närmaste månaden kommer att synas på flera platser i Stockholm, Södertälje och Skövde. I en tid när Corona-restriktioner har släppt och de stora tillfällena att fira med släkt och vänner närmar sig, vill vi öka kännedom om Snabbgross Club och vårt medlemsprogram för privatpersoner. Som medlem i Snabbgross Club får privatpersoner tillgång till att handla ett grossistsortiment för restauranger och caféer som tidigare endast varit förunnat restauranger.

Snabbgross Club vänder sig till både restaurang- och privatkunder som är välkomna att handla i butikerna som erbjuder stora och unika förpackningar till låga priser. Konceptet finns idag i Enebyängen i Stockholm samt Weda i Södertälje. Den 2 juni invigs den tredje Snabbgross Club butiken i Stallsikens handelsområde Skövde, som därmed också blir den 29:e butiken i Snabbgross-kedjan. Övriga Snabbgross butiker, som finns över hela landet, vänder sig endast till företagskunder. Ambitionen är att över tid kunna öppna upp fler Snabbgross Club i landet så att fler privatpersoner ska få möjlighet att ta del av de förmånliga erbjudandena.

Vill du bli medlem i Snabbgross Club? Du kan enkelt registrera dig på hemsidan - läs mer här 

2022-05-16
Nu ställer vi ut på mässa igen!

Den 24–25 maj kommer Snabbgross att vara på Fastfood & Café & Restaurant Expo på Kistamässan. Du hittar hos på monter D:01, där du kan prata med eller få få hjälp av vår härliga personal och butiksmedarbetare. 

Mässan är endast öppen för branschfolk och det är gratis att besöka mässan.

Vi hoppas få se er någon av dagarna och om det skulle vara så att ni inte kan besöka oss under mässan i Stockholm så har ni möjlghet att träffa oss när vi ställer ut senare i Göteborg 21–22 september och Malmö 19–20 oktober! 

2022-05-08
Snabbgross Vargber - vi flyttar!

Snabbgross satsar vidare i Varberg och flyttar till en större lokal bredvid befintlig butik. Invigning av den nya butiken är planerad att ske 8/6 2022, mer information kommer!

Med en ny och moderniserad butik kommer Snabbgross Varberg kunna utöka sitt sortiment och skapa ett ännu bättre erbjudande till Varbergs restaurangkunder med omnejd. Den nya butiken kommer vara dubbelt så stor med en yta på 1677 kvm.

2022-04-19
Viktig information om råvaror!

På grund av kriget i Ukraina har det uppstått brist på vissa råvaror, till exempel solrosolja. Därför kan vissa råvaror vara ersatta av andra i en del produkter, utan att det framgår av innehållsförteckningen. Om en produkt innehåller en allergen kommer det att vara utmärkt på förpackningen, i vissa fall i form av en tilläggsetikett. Läs alltid informationen på förpackningen. Undantaget från att redovisa ändringen i innehållsförteckningen beror på de extraordinära omständigheter som råder. Beslutet är fattat av Livsmedelsverket.

2022-04-07
Idag öppnar Snabbgross i Gävle!

Idag öppnar den helt nya butiken i Gävle. Det blir Snabbgross 28:e butik – och den första i Gävle, vilket självklart firas med en invigning! Under invigningsdagarna 7-10 april välkomnas alla Gävles restauranger och caféer till en välfylld butik med extra vassa erbjudanden och smakprover från leverantörer. Under torsdag-fredag finns bland annat en foodtruck på plats utanför butiken för att bjuda på härliga smakprover ur sortimentet. Varmt välkommen! 

2022-03-04
Tillsammans stödjer vi barn och familjer på flykt från Ukraina
ukraina-sosbarnbyar.jpg

Läget i Ukraina är akut. Hjälp till att stödja barn och familjer på flykt från Ukraina genom att bidra till SOS Barnbyars katastrofarbete. När du handlar i våra butiker har du möjlighet att skänka ett bidrag på 5 kr, 20 kr, 100 kr eller 500 kr - så bidrar Snabbgross med samma summa och skänker det oavkortat till SOS Barnbyars katastrofarbete.

Hjälp till att bidra - tillsammans kan vi göra skillnad!

  • 1(current)
  • 2
  • 3
DRYCKESSORTIMENT

Spana in vårt breda sortiment för dryck!

VÅRT HÅLLBARHETSARBETE

Vi arbetar med hållbarhet för att värna om miljön och våra resurser. Läs mer här!