text.skipToContent text.skipToNavigation

2023-03-01
Vi ses i Kista på Fastfood & Café & Restaurant EXPO 2023

Mellan den 8–9 mars kommer Snabbgross att vara på Fastfood & Café & Restaurant Expo på Kistamässan. Du hittar hos på monter G:09, där det bjuds på smakprover från Gastrino, vårt eget varumärke för proffs. Passa även på att hälsa på våra härliga butiiksmedarbetare och kundansvariga som står i montern.

Mässan är endast öppen för branschfolk och det är gratis att besöka mässan.

Vi hoppas få se er någon av dagarna och om det skulle vara så att ni inte kan besöka oss under mässan i Stockholm så har ni möjlghet att träffa oss senare i år när vi ställer ut i Malmö 20–21 september! 

2022-11-16
Butikerna Sundsvall och Jönköping uppgraderas till Snabbgross Club!
Butikerna Sundsvall och Jönköping uppgraderas till Snabbgross Club!

Konceptbutiken Snabbgross Club lanserades i slutet av 2020 och öppnades i Danderyd, norra Stockholm. Sedan dess har Snabbgross Club öppnat upp i Södertälje och Skövde, vilket har mötts av stort intresse från både privatpersoner och företagskunder.  

Starten har varit framgångsrik för konceptet och idag har Snabbgross Club ca 37 000 registrerade medlemmar. Kundundersökningar visar att många konsumenter uppskattar att handla stora förpackningar och unika varumärken till små priser. 

För restaurang- och företagskunden fungerar det nya konceptet som en vanlig Snabbgross-butik som erbjuder ett brett och prisvärt sortiment, anpassat för restaurang, fast food och café. 

– Vår ambition framåt är att fortsatt utveckla Snabbgross och Snabbgross Club genom nya butiker. På de orter som vi bedömer ha förutsättning för det nya konceptet har vi som ambition att även kunna erbjuda privatpersoner vårt unika erbjudande med stora förpackningar till små priser, säger Eva Pettersson, vd på Snabbgross. 

Med detta så tas nästa steg i utvecklingen där två av våra befintliga Snabbgrossbutiker Sundsvall och Jönköping, blir Snabbgross Club-butiker. Från den 17 november 2022 öppnar butikerna upp för både privatpersoner och företagskunder.  

I samband med att butikerna uppgraderas till Snabbgross Club, så firar vi detta med en härlig invigningshelg. Under 17–20 november välkomnas företagskunder såväl som privatpersoner i Sundsvall och Jönköping till våra välfyllda butiker för att ta del av fina invigningserbjudanden och smakprover från leverantörer. 

 

2022-09-29
Idag är det den internationella matsvinnsdagen!
Idag är det den internationella matsvinnsdagen!

Som en åtgärd för att minska matsvinnet tog FN fram initiativet Internationella matsvinnsdagen som är den 29 september varje år, världen över. 

Att jobba med att minska matsvinnet på daglig basis är viktigt för klimatet men även utifrån ett socialt och ekonomiskt perspektiv.  Vi vill uppmana våra kunder att belysa ämnet även i din restaurangverksamhet och fortsätta arbeta mot minskat svinn. 

Därför har vi tagit fram en checklista med syfte att enklare identifitera och kartlägga var svinn uppstår inom restaurangverskamheter. Listan hittar du här: bit.ly/3BFHPsD

2022-09-18
Vi kommer till Fastfood & Café & Restaurant EXPO Göteborg

Den 21-22 september kommer Snabbgross att vara på Fastfood & Café & Restaurant Expo i Göteborg på Prioritet Serkneke Arena. Du hittar hos på monter F:24, där du kan prata med eller få få hjälp av vår härliga personal och butiksmedarbetare. 

Mässan är endast öppen för branschfolk och det är gratis att besöka mässan.

Vi hoppas få se er någon av dagarna och om det skulle vara så att ni inte kan besöka oss under mässan i Göteborg så har ni möjlghet att träffa oss när vi ställer ut senare i Malmö 19–20 oktober! 

2022-06-08
Idag invigs Snabbgross Varbergs nya butik!

Nu öppnar Snabbgross Varberg äntligen upp i nya och dubbelt så stora lokaler - missa inte invigningen mellan 8-12 juni!

Från och med idag, 8 juni, kan man besöka Snabbgross Varbergs nya butik på Birger Svenssons väg 6. Butiken ligger granne med Varbergs tidigare lokaler och får nu en butiksyta på hela 1677 kvm. Under invigningsdagarna 8-12 juni välkomnas alla Varbergs restauranger och caféer till en modern och välfylld butik med extra vassa erbjudanden och smakprover från leverantörer.

Läs mer om Vargbergs invigningserbjudanden här.

2022-05-23
Gastrino Foodtruck är ute på turné
Gastrino_foodtruck_BBM.png

Idag rullar Gastrino Foodtruck ut på turné, första stopp Snabbgross Uppsala!

Mellan 23 maj - 14 juni kommer Gastrinos foodtruck att åka till ett urval av våra butiker för att bjuda på härliga smakprover lagade med Gastrino-produkter. Ta del av turnéschemat här för att se vilka orter vi kommer besöka. Hoppas vi ses på vägen!

  • 1(current)
  • 2
  • 3
Dryckessortiment

Spana in vårt breda sortiment för dryck!

Hållbarhetsarbete

Vi arbetar med hållbarhet för att värna om miljön och våra resurser.