text.skipToContent text.skipToNavigation

2024-06-19
Vi expanderar med ny Snabbgross Club-butik i Uddevalla
Snabbgross fortsätter att expandera och tar nu sitt medlemsbaserade butikskoncept Snabbgross Club till Uddevalla. En helt ny butik planeras, och är tänkt att öppna under andra halvåret 2025, då såväl konsumenter som restauranger, caféer och företagskunder i Uddevalla och hela Trestadsregionen välkomnas.
 

Snabbgross har i dagsläget 31 butiker runt om i landet, varav tio i höst kommer att vara Snabbgross Club-butiker. Den nya Snabbgross Club-butiken i Uddevalla välkomnar både företagskunder och privatpersoner, och blir Snabbgross 32:a butik. Butiken byggs på Kvarnkullevägen vid Tavlegatan, i närheten av nuvarande MIO-möbler. Och portarna är tänkta att slås upp under andra halvåret 2025.

 

– Det känns fantastiskt kul att fortsätta expandera, och nu täcka ytterligare en del av Sverige där vi hittills inte funnits. Uddevalla och närliggande orter gör detta till en mycket intressant marknad för Snabbgross Club, och vi täcker in ett helt nytt upptagningsområde med den nya butiken. Genom att erbjuda högkvalitativa råvaror till riktigt bra priser är vi övertygade om att vi kommer att fylla en lucka för både konsumenterna och för restauranger, caféer och företagskunder i regionen, säger Snabbgross vd Eva Pettersson.

2024-06-17
Vårt koncept svinntorg utökas
Nu utökas vårt svinntorg med fler varor, utöver frukt och grönt kan ni även hitta färskvaror och skafferivaror på våra svinntorg i butikerna.
 

Svinntorget är en del av vårt hållbarhetsmål på Snabbgross, där vi strävar efter att halvera matsvinnet i våra butiker fram till 2025. Under pilotfasen 2022 minskades svinnet inom frukt och grönt med hela 41%. Nu tar vi ytterligare ett kliv för att minska matsvinnet i våra butiker.

 

Svinntorg är vårt utförsäljningskoncept där vi samlar produkter inom olika kategorier som inte lever upp till fullt pris, men som fortfarande håller hög kvalitet. Genom att handla från Svinntorget får du tillgång till högkvalitativa varor till reducerat pris, samtidigt som du bidrar till att minska matsvinnet.

2024-06-17
Snabbgross Club öppnar ny medlemsbutik i Halmstad
Snabbgross expanderar återigen sitt medlemsbaserade butikskoncept Snabbgross Club och öppnar ytterligare en butik. I slutet av september konverteras den befintliga Snabbgrossbutiken i Halmstad till en Snabbgross Club. 
 

Snabbgross har i dagsläget 31 butiker runt om i landet. Nio av dessa är redan nu Snabbgross Club, där alltså konsumenter kan handla direkt från Snabbgross. Butiken i Halmstad blir således den tionde Snabbgross Club-butiken som efter konverteringen välkomnar både företag och privatpersoner. Övriga Snabbgross Club finns i Danderyd och Gärdet i Stockholm, Södertälje, Skövde, Jönköping, Växjö, Sundsvall, Luleå och Västerås.

 

– Det blir otroligt roligt att öppna Snabbgross Club i Halmstad och få välkomna konsumenter till en helt ny typ av matbutik. Intresset för Snabbgross Club har varit stort där vi har etablerat oss, och butikskonceptet har mottagits väl. Vi fyller en lucka på marknaden när vi erbjuder konsumenter att handla från vårt unika restaurangsortiment – och våra stora förpackningar till små priser är mycket uppskattade. Den här satsningen skapar dessutom möjligheten för oss att stärka erbjudandet till våra befintliga restaurang- och företagskunder i regionen, säger Eva Pettersson, vd för Snabbgross

 

För restaurang- och företagskunden fungerar det nya konceptet som en vanlig Snabbgrossbutik, som erbjuder ett brett och prisvärt sortiment, anpassat för restaurang, fast food och café. Därtill tillkommer ytterligare medlemskampanjer som är unika för Snabbgross Club och som nu även restaurang- och företagskunden får tillgång till.

2024-06-17
Snabbgross i Norrköping har öppnat!

Snabbgross i Norrköping blir den 31:e butiken i vårt rikstäckande butiksnät. Under invigningsdagarna den 13-14 juni välkomnades alla Norrköpings restauranger och caféer till en välfylld butik med extra vassa erbjudanden och smakprover. 

 

Ett stort grattis till butikschef Sandra Demir med kollegor. Lycka till!

2024-02-12
Snabbgross i Luleå och Västerås konverterar till Snabbgross Club!

Från och med den 29 februari byter vi butikskoncept från Snabbgross till Snabbgross Club i Luleå och Västerås. Privatpersoner som har ett medlemskap hos Snabbgross Club kommer att vara välkomna att handla i butikerna. För våra företagskunder förändras ingenting i köpupplevelsen – ni kan fortsätta att handla som vanligt med den extra fördelen att få tillgång till ännu fler förmånliga erbjudanden!

2024-01-22
Stockholm, se hit! Besök Fastfood & Café & Restaurant Expo på Kistamässan

Den 31 januari och 1 februari kommer du att kunna träffa oss på Snabbgross på Fastfood & Café & Restaurant Expo på Kistamässan. Du hittar oss i monter K:13, där vi bjuder på smakprover från Gastrino, vårt egna varumärke för restaurangproffs. Passa på att hälsa på våra butiksmedarbetare och kundansvariga som kan berätta mer om oss och våra erbjudanden.

Hämta din gratisbiljett HÄR.

Vi ses där!

  • 1(current)
  • 2
  • 3