text.skipToContent text.skipToNavigation
2018-08-15
Så stöttar vi Sveriges lantbrukare
Så stöttar vi Sveriges lantbrukare

För att stötta Sveriges nötköttsproducenter i rådande kris arbetar Axfood Snabbgross tillsammans med våra leverantörer för att hitta lösningar på kort och lång sikt. På kort sikt förlänger och även adderar vi kampanjer av svenskt nötkött. På lång sikt samarbetar vi med våra leverantörer för att marknadsföra svenskt kött och hantera överskott när det finns tillgängligt.

Här finner du ett urval ur vårt sortiment av svenskt kött och fågel.

2018-06-11
Snart kör vi extra långa öppettider i Karlshamn, Varberg och Visby!
Snart kör vi extra långa öppettider i Karlshamn, Varberg och Visby!

Från och med måndagen den 18 juni kör vi extra långa öppettider i våra butiker i Karlshamn, Varberg och Visby. Detta för att vara extra tillgängliga för er kunder som driver verksamhet kring dessa orter under sommaren. De utökade öppettider innebär att butikerna kommer ha öppet längre under dagarna och även öppet på söndagar! 

 

Nedan ser ni butikernas sommaröppettider som gäller under veckorna 25-32:

 

Karlshamn

Vardagar kl 07-18

Lördag kl 08-14

Söndag kl 08-12

 

Varberg

Vardagar kl 07-18

Lördag kl 08-12

Söndag kl 08-12

 

Visby

Vardagar kl 07-18

Lördag kl 07-16

Söndag kl 08-14

 

Varmt välkommen och trevlig sommar! 

2018-03-26
Snabbgross leverarar nu till Skellefteå!

Från april kommer vi kunna köra din e-handelsorder till centala Skellefteå!
Varje torsdag kör vi en rutt där vi även levererar till bland annat Robertsfors och Bureå.

Handlar du för minst 7000 kr ingår fri frakt!

2018-03-14
Välkommen till vår nya hemsida!

Som du kanske märker har vår hemsida fått ett rejält ansiktslyft! Detta är ett resultat av ett gediget arbete som började redan för ett par år sedan. Allt för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig som kund att hitta det du behöver. Vår e-handelssida fick sin makeover redan förra året, men den 14 mars började vi arbetet med att föra över allt innehåll som sedan dess legat kvar på vår gamla hemsida. Nu har du alltså allt, e-handel, butiksinformation, kampanjblad, nyhetssidor och mycket mer, samlat på ett och samma ställe, det nya snabbgross.se!

Från och med 21 mars kommer vi börja arbetet med att släcka ned vår gamla hemsida. Det betyder att du kommer bli omdirigerad till den nya sidan om du går in på någon länk som hör till den gamla. All information som du tidigare hittat på vår gamla hemsida kommer du sålunda att finna på vår nya med samma URL:er/länkar.

Varmt välkommen till nya snabbgross.se!
 

2018-01-30
Söndagsöppet på Axfood Snabbgross i Luleå

Från och med vecka 7 kommer Axfood Snabbgross i Luleå börja ha öppet på söndagar.

För oss är enkelhet och tillgänglighet viktigt. Våra butiker runtom i landet jobbar ständigt för att vara så tillgängliga som möjligt, och underlätta för våra kunder att bedriva sina verksamheter på bästa sätt. Från och med vecka 7 kommer därför vår butik i Luleå att börja ha öppet på söndagar!

Detta är ett steg i vårt arbete mot att bli ännu mer tillgängliga för våra kunder. Butiken kommer vara öppen kl. 10:00 – 14:00. Varmt välkommen till Axfood Snabbgross Luleå på Ödlegatan 6!

 

2018-01-30
Wi-Fi i alla våra butiker

Nu kan du som kund nyttja vårt gäst-Wi-Fi i butiken och koppla upp dig vid behov. Genom vår gästuppkoppling kan du enkelt surfa in på snabbgross.se för att se dina inköpslistor, senaste köp, söka upp varor och ta del av våra senaste erbjudanden! 

 

Gör så här för att koppla upp dig
1. Gå in på din enhets lista över trådlösa nätverk.
2. Välj Snabbgross Guest.
3. Godkänn användarvillkoren.

 

Uppkopplingen håller i 24 timmar innan sessionen tar slut. Då är du välkommen att koppla upp dig på nytt. För att koppla upp dig måste du först godkänna våra användarvillkor. Villkoren är enligt följande:

 

Regler och villkor för användningen av vår gäst-Wi-Fi 

  • • Användaren är ansvarig för att följa svensk lag vid användning av internet och e-post. 
  • • Den som använder tjänsten får endast göra detta för eget bruk i enlighet med dessa villkor och inte sälja tjänsten vidare eller på annat sätt utnyttja tjänsten för att erbjuda kommersiella tjänster. 
  • • Tjänsteägare har rätt till ersättning för skada som den som använder tjänsten, eller någon för vilken denne svarar, orsakat genom vårdslöshet. 
  • • Tjänsteägare har rätt att stänga av eller begränsa en användares tillgång eller användning av tjänsten om regler och villkor inte respekteras. 
  • • Tvist angående tillämpning eller tolkning av detta avtal och därmed sammanhängande rättsförhållanden ska prövas i svensk allmän domstol enligt svensk rätt.
  • 1(current)
  • 2
Kolla in vårt sortiment för dryck
Läs om vårt hållbarhetsarbete