text.skipToContent text.skipToNavigation

Under flera decennier har Snabbgross brunnit för delad glädje för bra mat, till bästa pris. Vi strävar efter att bidra till stolthet bland Sveriges många restaurangkök genom att vara tillgängliga med prisvärda råvaror, varje dag. Snabbgross är Sveriges ledande hämtgrossist för restaurang, café, fastfood och övrig företagsmarknad. Vi har 30 butiker som sprider sig från Luleå i norr till Malmö i söder, med ca 450 medarbetare, som även når ut till stora delar av landet med vår e-handel.
   

På Snabbgross hittar du ett brett sortiment av bland annat färskvaror, grönsaker, non-food, torrvaror, bröd och bakverk, fastfood, dryck, öl, vin och sprit. Sortimentet består av ca 13 000 artiklar.
 
För att kunna handla hos oss behöver du ett kundnummer som är kopplat till ett kundkort. Har du inget kundkort kan du göra en ansökan här på hemsidan eller i butik. Självklart är vårt medlemskap kostnadsfritt och utan bindningstid!
 

 

I våra butiker träffar du vår kunniga personal som gärna hjälper dig att hitta rätt varor till din meny eller svarar på eventuella frågor. Hos oss kan du känna dig som hemma.
 
 
Trivs du bättre med att beställa dina varor på nätet så erbjuder vi självklart även leverans vid order i vår e-handel. För att ansöka om att bli e-handelskund kryssar du i e-handelskund i din kundansökan eller kontaktar din närmaste butik.
 
Snabbgross är en del av Axfoodkoncernen. Förutom Snabbgross ingår även varumärken som Willys, Hemköp, Tempo, Middagsfrid och Eurocash i Axfoodkoncernen som är en av Nordens största börsnoterade dagligvarukoncerner.
 
Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss