text.skipToContent text.skipToNavigation

KANELBULLELATTE

10 portioner
 
Du behöver:
15 dl Latte Art
3 dl espressokaffe
2,5 dl vispgrädde
2 dl strösocker
2 tsk kardemumma
3 tsk mald kanel
 
 
Gör så här:
  1. Värm Latte Art mjölken försiktigt i en kastrull till mjölken uppnår ca. 65 grader. 
  2. Vispa upp till ett mjukt skum.
  3. Smaksätt mjölken med kardemumma och hälften av angiven kanelmängd.
  4. Vispa vispgrädden till fluffig konsistens i en bunke.
  5. Brygg espresso och fördela mängden i 10 st kaffemuggar. Tillsätt den vispade Latte Art mjölken i muggarna. Toppa med vispgrädde och pudra över resterande kanel.
 
Servera!
 
Tips! För maximerad tillagningstid – byt ut vispgrädde mot spraygrädde