Din orderstopptid har passerat
Välj ny tid
Oxfilé med pumpa
En härligt örtig pumpasallad som lyfter den klassiska oxfilén till nya höjder.
Pasta carbonara
En krämig italiensk klassiker som passar såväl till lunch som till finmiddag.
Smakrik pizzasås
En fyllig och god pizzasås som lyfter hela pizzan. Kan varieras i oändlighet med olika toppings – bara fantasin sätter gränsen!
Ca. 1 liter
DU BEHÖVER:
500 g krossade tomater
3 st bifftomater
1 dl olivolja
1 dl tomatpuré
2 st vitlöksklyftor
1 st gul lök
1 msk oregano, torkad
salt
svartpeppar
Gör så här:
- Förbered en mise en place: finhacka gul lök och vitlök i en grönsaksberedare. Grovhacka sedan tomaterna och förvara separat från finhacket.
- Hetta upp olivolja i en kastrull, tillsätt och fräs tomatpurén och finhacket tills löken blivit ”genomskinlig”.
- Lägg de grovhackade bifftomaterna i en mixer, tillsätt innehållet i kastrullen ihop med de krossade tomaterna samt den torkade oreganon. Mixa tills konsistensen blir slät.
- Häll den mixade pizzasåsen åter i kastrullen och koka upp. Låt puttra utan lock tills den reducerats till önskad tjocklek. Smaka av med salt och svartpeppar.
Oxfilé med pumpa
En härligt örtig pumpasallad som lyfter den klassiska oxfilén till nya höjder.
Pasta carbonara
En krämig italiensk klassiker som passar såväl till lunch som till finmiddag.