text.skipToContent text.skipToNavigation

Svinntorg är vårt innovativa utförsäljningskoncept där vi samlar produkter inom frukt och grönt som inte lever upp till fullt pris, men som fortfarande håller hög kvalitet. Här kan du som kund hitta produkter till rabatterade priser som annars skulle riskera att slängas.

På Svinntorget kan du till exempel hitta champinjoner och bananer med skönhetsfläckar, eller tomater som blivit lite mjuka men som fortfarande smakar utmärkt 
 perfekta ingredienser att använda i din matlagning för att skapa fantastiska rätter till dina gäster. Genom att handla från Svinntorget får du tillgång till högkvalitativa varor till reducerat pris, samtidigt som du bidrar till att minska matsvinnet.

Svinntorget är en del av vårt interna hållbarhetsmål på Snabbgross, där vi strävar efter att halvera matsvinnet i våra butiker fram till 2025. Under pilotfasen 2022 minskades svinnet inom frukt och grönt med hela 41%. 
Vi fortsätter aktivt att utforska möjligheter att inkludera andra produktkategorier i vårt koncept för att ytterligare minska matsvinnet och erbjuda våra kunder hållbara alternativ.

Svinntorg finns i alla våra butiker så att du som kund kan dra nytta av de reducerade priserna samtidigt som du bidrar till att hindra mat av bra kvalitet går till spillo.